Kennismakingsavond ds Theo Doornebal

Joke de Jager

12 maart 2023

Op 14 mei 2023 start ds Theo Doornebal als predikant in PGLisse en op 11 maart maakt hij alvast kennis met onze gemeenteleden.
We zitten er klaar voor om ds Theo te leren kennen, het combo speelt en zingt mooie liederen en de verschillende kringen en groepen uit onze gemeente presenteren zich.
Ons gemeentelid Eric Citroen interviewt ds Theo en zijn vrouw Annet. Eerst vertellen zij wat over zichzelf, vervolgens stelt Eric vragen, die vanuit de gemeente zijn verzameld. De bedoeling is dat de gemeente een eerste indruk krijgt van de nieuwe predikant en zijn ideeën, wat zeker lukt. Omgekeerd krijgt ds Theo ook een beeld van wat er allemaal te doen is onze gemeente, van gesprekskringen tot werkgroepen, van oud tot jong. Er is op deze avond ook ruimte voor een persoonlijke kennismaking met de nieuw benoemde dominee en zijn vrouw en dochter.
Als gemeente kijken we terug op een mooie avond, waar alle facetten van het gemeente-zijn langs kwamen. Daarbij kijken we vol verwachting uit naar de komst van ds Theo naar Lisse. We heten het gezin Doornebal ook van harte welkom en wensen hen Gods zegen toe bij hun verblijf in onze gemeente!