Aan tafel: Schil mee, eet mee!

Aan tafel: ‘Schil mee, eet mee’!
In het vorig kerkelijk seizoen startten we een initiatief, om onderling contact en kennismaking te bevorderen: een maandelijkse ontmoeting-en-gesprek-maaltijd. Het idee was gerezen vanuit het jaarthema ‘aan tafel’.  En wat hebben we mooie avonden met elkaar gehad!
Het komende seizoen is het jaarthema van de PKN ‘ga mee!’. Dat gaf ons inspiratie om het met een vernieuwde aanpak opnieuw te organiseren, en wel zo dat werkenden en gezinnen ook aan kunnen schuiven! Wie tijd heeft, komt eerder en helpt mee de maaltijd klaar te maken.
Met het oog daarop is de aanvangstijd een uurtje later: inloop en een drankje vanaf 18.00 u., en 18.30 u. aanvang maaltijd.
En zo tegen 20.00 u. kan je weer lekker naar huis of iets anders gaan doen, de avond is nog jong!
Degenen die willen helpen met klaarmaken van de maaltijd kunnen om 16.30 u. terecht. Dan ligt alles klaar om te schillen, te prakken en te snijden. De ingrediënten gaan vers de pan in – live cooking zogezegd! Per keer bedenken we een maaltijd die past bij het seizoen en het kerkelijk jaar. En per keer is dus ook de mix van wie aan tafel komen anders en verrassend. Zo kunnen ook de verschillende generaties elkaar ontmoeten.

U/je kunt kiezen uit de volgende data, allemaal op de dinsdag:
26 september, 31 oktober, 28 november, 19 december (kerstspecial), 30 januari, 27 februari, 26 maart.
Plaats: Pauluskerk
Kosten: €3,00 per maaltijd. Per keer kunnen er 12 aan tafel.
Aanmelden bij Annelies Moolenaar – dsam@pknlisse.nl  of Lenie de Bruin – mmcdebruin@tele2.nl, en vermelden of je wilt helpen klaarmaken of alleen komt eten.