Gesprekken rond het jaarthema aan tafel!

De opzet is: eerst samen een gezellige ‘Bijbelse’ maaltijd. En tussendoor als gespreksonderwerp wat achtergrondinformatie vanuit de Bijbel en het gewone leven, passend bij het gerecht en het jaargetij. En natuurlijk volop de gelegenheid voor kennismaking en ontmoeting.

De deelnemers kunnen ook zelf aan de slag, om een deel van het gerecht thuis klaar te maken. Recept wordt gegeven of wie weet heeft u een Bijbels kookboek in huis en zin om eens iets uit te proberen? Laat het maar weten!. En daarna als groepsgesprek iedere keer als uitgangspunt een Bijbelgedeelte waarbij gegeten wordt, en daar zitten echt juweeltjes bij. Wat kunnen we leren van deze Bijbelverhalen, als het gaat om de communicatie rond het samen eten?

Hoe leuk zou het zijn als bij iedere bijeenkomst dus een ‘Bijbels recept’ gedeeld wordt, als een eenvoudige maaltijd om samen mee te beginnen. Wie weet heeft u een Bijbels kookboek in huis en zin om eens iets uit te proberen?

Leiding: ds. Annelies Moolenaar en Lenie de Bruin.
Wanneer: Dinsdagen 6 december, 17 januari, 21 februari, 28 maart.
Waar: koffiezaal Pauluskerk.
Tijdstip: start om 17.30 uur, tot ongeveer 20.00 u.
Aantal deelnemers: 12 per keer.tussen de 15 en 20 per keer. Je kunt voor ‘het hele seizoen’ aanmelden, of ook voor een enkele keer.

Graag hoor ik bij aanmelding, of je/u mogelijkheden ziet om thuis iets klaar te maken dat eenvoudig opgewarmd, of koud opgediend kan worden.

Kosten: €3,00 per maaltijd.
Aanmelden bij Annelies Molenaar – dsam@pknlisse.nl (0252 348969 of 06 43514555) of Lenie de Bruin – mmcdebruin@tele2.nl